Προσφορά!

Kamagra Gel

89.00

Το Kamagra Gel, που διατίθεται σε μορφή πουτίγκας με απαλή υφή, είναι μια άλλη μορφή Kamagra που συμβάλλει στη διέγερση και τη διέγερση. Διαθέτοντας την ταδαλαφίλη ή το Cialis ως κύριο συστατικό του, αυτό το από του στόματος ζελέ είναι ένας προσιτός λύτης προβλημάτων που εξαλείφει την ανάγκη κατάποσης χαπιών για τη στυτική δυσλειτουργία. Ενώ χρειάζεται μόνο 15-30 λεπτά για να αρχίσει να λειτουργεί, το αποτέλεσμα μπορεί να παραμείνει για 36 ώρες. Είναι ένα από τα ταχύτερα δισκία που αρχίζουν να λειτουργούν μαζί με το Kamagra, οπότε πάρτε μια δόση πριν από μία ώρα έως 30 λεπτά πριν από τη σωματική αλληλεπίδραση με τον σύντροφό σας. Εάν παίρνετε το Kamagra εδώ και αρκετό καιρό και θέλετε να αλλάξετε τη γεύση καθώς και το αποτέλεσμα, δοκιμάστε το Kamagra Gel.

Compare
Προσφορά!

Ο λόγος για τον οποίο οι άνδρες γίνονται ανίκανοι και ανίσχυροι αυτές τις μέρες οφείλεται στον ανθυγιεινό τρόπο ζωής, την έντονη πίεση στην εργασία και την υπερβολική έκθεση σε αλκοολούχα ποτά. Υπάρχουν πολλές αποτελεσματικές επιλογές με τις οποίες μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα και μία από αυτές είναι το Αγοράστε Kamagra Gel. Πρόκειται για ένα από του στόματος χάπι, το οποίο βοηθά τους άνδρες να αποκτήσουν σκληρότερη στύση του πέους που απαιτείται για τη σεξουαλική απόλαυση. Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά από την κατανάλωση, οι άνδρες μπορούν να έχουν ικανοποιητικές σεξουαλικές συνεδρίες χωρίς διακοπές.

Η έλλειψη ροής του αίματος που οφείλεται σε μπλοκαρίσματα του ενζύμου PDE5 θεωρείται ως η πραγματική αιτία της ανδρικής ανικανότητας, η οποία ιατρικά ονομάζεται Στυτική Δυσλειτουργία. Όταν η ανικανότητα πυροδοτεί τους άνδρες, το ένζυμο PDE5 μπλοκάρει τα αιμοφόρα αγγεία και εμποδίζει την ομαλή διέλευση του αίματος προς το όργανο kamagra gel greece. Αυτή η προσβλητική παροχή αίματος στο όργανο το καθιστά πλαδαρό και χαλαρό κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής διέγερσης. Ωστόσο, το Kamagra Gel έχει έρθει ως ένας μεγάλος ζωντανός σωτήρας για όλους αυτούς τους πάσχοντες από ED.

Αυτό το φάρμακο λειτουργεί μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωση. Το συγκεκριμένο συστατικό δρα ως ενεργό χημικό συστατικό στη θεραπεία της στυτικής διαταραχής. Έτσι, όταν ένας άνθρωπος το καταναλώνει, το ενεργό συστατικό του φαρμάκου αναμιγνύεται στο αίμα και αρχίζει να αντιδρά πάνω στη σεξουαλική διέγερση. Ταυτόχρονα, επεκτείνει τους μύες και τις αρτηρίες που σχετίζονται με το πέος και έτσι πραγματικές. Στη συνέχεια, αφαιρεί όλα τα μπλοκαρίσματα PDE5 και επιτρέπει στο αίμα να ρέει μέσω των διευρυμένων αρτηριών. Η άφθονη και συνεχής παροχή αίματος στο όργανο το καθιστά ισχυρό, σκληρό και όρθιο, όπως απαιτείται για ικανοποιητική ερωτική συνεδρία.

Είναι επίσης γνωστό ως το χάπι του Σαββατοκύριακου, καθώς τα εκπληκτικά αποτελέσματά του παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα 36 ωρών. Ωστόσο, πριν μπείτε στη θεραπεία, ελέγξτε τη σωστή δοσολογία του για να αποφύγετε τυχόν παρενέργειες.

Kamagra Gel Σωστή δοσολογία

Λάβετε συμβουλές από τον γενικό ιατρό σας και ζητήστε του την κατάλληλη δοσολογία που ταιριάζει στην υγεία σας, την ηλικία και την παρούσα κατάσταση ανικανότητας.
Η τυπική ισχύς του Αγοράστε Kamagra Gel Online είναι 20 mg μία ημέρα που είναι πολύ αποτελεσματική για να έχετε μια απολαυστική σεξουαλική συνεδρία. Για να λειτουργήσει το φάρμακο με τον σωστό τρόπο, πρέπει να καταπιείτε ένα χάπι μια ώρα πριν ξεκινήσετε την ερωτική πράξη. Η επίδρασή του παραμένει στο σώμα έως 36 ώρες.

Είναι το Kamagra Gel εξίσου καλό με το εμπορικό σήμα Sildenafil Citrate

Από φαρμακευτική άποψη, το Kamagra Gel και η κιτρική σιλδεναφίλη λειτουργούν ακριβώς το ίδιο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι και τα δύο περιέχουν 20mg του δραστικού συστατικού Sildenafil. Η διαφορά μεταξύ των δύο έρχεται με το μάρκετινγκ και το branding της σιλδεναφίλης. Οι περισσότεροι άνδρες θα αναγνώριζαν το όνομα Sildenafil έναντι του Kamagra Gel, στο τέλος της ημέρας είναι ουσιαστικά το ίδιο.

Πώς να πάρετε το Kamagra Gel

Το Kamagra Gel είναι μια εύκολη στην κατάποση υγροποιημένη θεραπεία. Κατά τη λήψη αυτού του φαρμάκου δεν απαιτείται κατανάλωση με νερό. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι ένα φακελάκι 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Η υπέρβαση της προτεινόμενης δοσολογίας θα έχει ως αποτέλεσμα αυξημένες πιθανότητες εμφάνισης αρνητικών παρενεργειών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πάρετε ένα 2ο φακελάκι, πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν το κάνετε. Το Kamagra Gel διατίθεται σε βολική συσκευασία σε μεμονωμένα φακελάκια, από τα οποία είναι διαθέσιμα σε διάφορες γεύσεις.

Ποιες είναι οι παρενέργειες που σχετίζονται με το Kamagra Gel

Οι πονοκέφαλοι, η ζάλη και οι μικρές στομαχικές ενοχλήσεις είναι από τις πιο διαδεδομένες ανεπιθύμητες παρενέργειες. Αυτές είναι συνήθως οξείες και δεν διαρκούν συνήθως περισσότερο από μερικές ώρες.

Τι πρέπει να αποφεύγετε κατά την κατανάλωση του Kamagra Gel

Δεν πρέπει να καταναλώνετε υπερβολική ποσότητα αλκοόλ όταν λαμβάνετε αυτό το φάρμακο. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ με αυτή τη θεραπεία μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες να έχετε πονοκέφαλο και να εμφανίσετε ναυτία. Δεν πρέπει επίσης να λαμβάνετε νιτρικά άλατα με αυτό το Kamagra Gel, τα νιτρικά άλατα συνταγογραφούνται συχνά από το γιατρό για δυσφορία στο στήθος, η ταυτόχρονη λήψη των δύο μπορεί να προκαλέσει απροσδόκητη μείωση των επιπέδων της αρτηριακής πίεσης.

Πόσο καιρό χρειάζεται το Kamagra Gel για να δράσει;

Το Kamagra Gel αρχίζει να δρα συνήθως εντός 30 λεπτών από την κατάποση του ζελέ. Όπως και με άλλες θεραπείες ED απαιτείται σεξουαλική διέγερση για να εμφανιστούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πόσο καιρό διαρκεί το τζελ Kamagra;

Διαρκεί έως και 36 ώρες, καθιστώντας έτσι δυνατό για τους ασθενείς να αποφασίσουν την ιδανική στιγμή για να κάνουν σεξ. Αποτελεί μια ελκυστική εναλλακτική λύση για το Kamagra Oral Jelly, λόγω των ιδιοτήτων μεγαλύτερης διάρκειας.

Αγοράστε Kamagra Gel στην Ελλάδα

Kamagra Gel Γρήγορη παράδοση – 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες παράδοση διαθέσιμη
Για να παραγγείλετε το Super Kamagra online συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα παραγγελίας, μόλις την υποβάλετε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email εντός λίγων ωρών (συχνά αμέσως) με τις λεπτομέρειες πληρωμής. Αγοράστε το Super Kamagra στην Ελλάδα εδώ σήμερα. Μπορούμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας απευθείας σε σφραγισμένη, διακριτική συσκευασία μέσω ταχυμεταφοράς Express ή δωρεάν κανονικής παράδοσης.

X

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop